Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffing
- 70 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 100 g pine nuts
- 300 g mince (pork or chicken)
- ¼ - ½ tsp ground cinnamon, to taste
- ¼ - ½ tsp ground nutmeg, to taste
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g raisins
- 100 g prunes, pitted
- 2 - 3 Tbsp breadcrumbs
- 2 medium eggs
Chicken
- 1 chicken (approx. 2 kg)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Sauce
- 300 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 70 g unsalted butter, diced
- 180 g port
- 180 g dry white wine
- 200 g water
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 26.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Curry Dressing
10 Min
Gluten Free Cheese Choux
1h
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Seafood Pozole
1h 15 min
Paleo Sandwich Bread
1h 30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40min
Curried Panini Bread - Panini al curry e ricotta
2h 35 min
Creamy vegetable soup, steamed chicken with vegetable tagliatelle and mustard sauce
45 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Avocado Deviled Eggs
25min