Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffing
- 70 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 100 g pine nuts
- 300 g mince (pork or chicken)
- ¼ - ½ tsp ground cinnamon, to taste
- ¼ - ½ tsp ground nutmeg, to taste
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g raisins
- 100 g prunes, pitted
- 2 - 3 Tbsp breadcrumbs
- 2 medium eggs
Chicken
- 1 chicken (approx. 2 kg)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Sauce
- 300 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 70 g unsalted butter, diced
- 180 g port
- 180 g dry white wine
- 200 g water
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 26.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1h 40min
Plum Clafoutis
Geen beoordelingen
Full English Breakfast Popover
35 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Thermomix® Ramekin Dumplings with Parmesan Tomato Filling
1 godz.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1sa 10 dk
Stir-Fried Beef with Caponata
45min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 min