Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffing
- 70 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 100 g pine nuts
- 300 g mince (pork or chicken)
- ¼ - ½ tsp ground cinnamon, to taste
- ¼ - ½ tsp ground nutmeg, to taste
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g raisins
- 100 g prunes, pitted
- 2 - 3 Tbsp breadcrumbs
- 2 medium eggs
Chicken
- 1 chicken (approx. 2 kg)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Sauce
- 300 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 70 g unsalted butter, diced
- 180 g port
- 180 g dry white wine
- 200 g water
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 26.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berry Liqueur
25min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM6)
Geen beoordelingen
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 Std. 20 Min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45 min
Sunday Morning Breakfast Bake
1 Std. 15 Min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Vitamin Juice
10min
Irish Seafood Chowder
55min