Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffing
- 70 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 100 g pine nuts
- 300 g mince (pork or chicken)
- ¼ - ½ tsp ground cinnamon, to taste
- ¼ - ½ tsp ground nutmeg, to taste
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g raisins
- 100 g prunes, pitted
- 2 - 3 Tbsp breadcrumbs
- 2 medium eggs
Chicken
- 1 chicken (approx. 2 kg)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Sauce
- 300 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 70 g unsalted butter, diced
- 180 g port
- 180 g dry white wine
- 200 g water
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 26.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
2 Std.
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30 min
Rice with Duck
1sa 5 dk
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3 Std.
Italian Crusted Lamb
5 Std.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Brandy Hot Chocolate
15 Min