Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arepas Dough
- 280 g precooked maize flour (e.g. Harina Pan)
- 410 g water
- 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, to taste
Venezuelan Shredded Chicken and Arepas
- 5 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnish
- 40 g onion
- 1 red pepper (approx. 150 g), cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp pickled capers
- 1 plum tomato, cut in pieces
- 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 30 g olive oil
- 560 g chicken breast fillets, skinless, cut in bite-size pieces
- 80 g sherry
- olive oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2325 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40 Min
Butterbean Mash with Paprika
20 Min
Strawberry Shortcake Waffle
40 Min
Confetti Rice
45 min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5小时 20 分钟
Chicken and Tomato Sincronizadas
1u.