Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arepas Dough
- 280 g precooked maize flour (e.g. Harina Pan)
- 410 g water
- 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, to taste
Venezuelan Shredded Chicken and Arepas
- 5 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnish
- 40 g onion
- 1 red pepper (approx. 150 g), cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp pickled capers
- 1 plum tomato, cut in pieces
- 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 30 g olive oil
- 560 g chicken breast fillets, skinless, cut in bite-size pieces
- 80 g sherry
- olive oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2325 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
55min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2 Std.
Pozole Rojo
2h 5min
Pisco Sour
10 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Turkey Burger
1h 25min