Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 6 dried guajillo chillies, halved, deseeded
- 2 ancho chillies, halved, deseeded
- 600 g tomatoes, cut in pieces
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 200 g pineapple juice
- 450 g water
- 1 cinnamon stick
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried oregano
- 3 ½ tsp fine sea salt
- 400 g plantains, ripe, peeled, cut in pieces
- 800 g chicken breasts, skinless, cut in pieces
- 3 tsp sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1378 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1 Std.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Seven Spice Chicken with Rice
35 Min
Meat and Cheese Stuffed Cassava (Carimañolas de carne y de queso)
2h
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Steamed Beef with Ground Rice
1 Std.
Peruvian Ceviche
1 Std. 15 Min
Chicken Tacos al Pastor
45 Min