Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 270 g caster sugar
- 1 ½ tsp edible lavender
- 175 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 100 g buttermilk
- 320 g self-raising flour
- 3 large eggs
- 1 tsp baking powder
- 200 g fresh blueberries
Lavender Icing
- ⅛ - ¼ tsp edible lavender, to taste, plus extra for garnishing
- 250 g caster sugar
- 6 tsp water
- food colouring paste, purple, as desired
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1747 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 68.3 g
- Vetten
- 13.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot Raspberry Cheesecake
5h 30min
Italian Easter Bread
3 godz. 50 min
Applesauce Cake
1h 15 min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min
Scandinavian Brunch
Geen beoordelingen
Stuffed Moroccan Breads
2 godz. 45 min
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5h
Apple cake
1h
Lemon cake
2h
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 Std. 20 Min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min