Blueberry and Lavender Bundt Cake

Blueberry and Lavender Bundt Cake

4.4 29 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 45min
12 slices

Ingrediënten

Sponge
  • caster sugar
    270 g
  • edible lavender
    1 ½ tsp
  • unsalted butter soft, plus extra for greasing
    175 g
  • buttermilk
    100 g
  • self-raising flour
    320 g
  • large eggs
    3
  • baking powder
    1 tsp
  • fresh blueberries
    200 g
Lavender Icing
  • edible lavender to taste, plus extra for garnishing
    ⅛ - ¼ tsp
  • caster sugar
    250 g
  • water
    6 tsp
  • food colouring paste purple, as desired

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Eiwitten 4.8 g
Calorieën 1747 kJ / 418 kcal
Vetten 13.9 g
Koolhydraten 68.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...