Apparaten en accessoires
Blueberry and Lavender Bundt Cake
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 45min
12 slices
Ingrediënten
Sponge
-
caster sugar270 g
-
edible lavender1 ½ tsp
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing175 g
-
buttermilk100 g
-
self-raising flour320 g
-
large eggs3
-
baking powder1 tsp
-
fresh blueberries200 g
Lavender Icing
-
edible lavender to taste, plus extra for garnishing⅛ - ¼ tsp
-
caster sugar250 g
-
water6 tsp
-
food colouring paste purple, as desired
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
4.8 g
Calorieën
1747 kJ /
418 kcal
Vetten
13.9 g
Koolhydraten
68.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet
80 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Italian Easter Bread
3u. 50min
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
1u.
Hawaiian Bread Rolls
3u.
Milk Bread
2u. 20min
Quiche Lorraine
45min
Easter Cheese Parcels (Flaounes)
1u. 5min
Raspberry Peach Crumb Cake
2u.
Mocha Cake
2u. 5min
Rhubarb Marzipan Slices
1u. 10min
Iranian Barbari
2u. 30min
Brioche
5u.
Pecan and Cranberry Rye Bread
3u.