Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 270 g caster sugar
- 1 ½ tsp edible lavender
- 175 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 100 g buttermilk
- 320 g self-raising flour
- 3 large eggs
- 1 tsp baking powder
- 200 g fresh blueberries
Lavender Icing
- ⅛ - ¼ tsp edible lavender, to taste, plus extra for garnishing
- 250 g caster sugar
- 6 tsp water
- food colouring paste, purple, as desired
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1747 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 68.3 g
- Vetten
- 13.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1h 5min
Hazelnut Bavarian
6u. 25min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Slow cooked Pears in Red Wine
Geen beoordelingen
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3h 10min
Pumpkin Pie
5h
Persian Carrot and Coconut Cake
2 godz. 20 min
Two Crust Pie Pastry
13 godz. 50 min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 godz. 20 min
Praline Cheesecake
4h 10min
Maple, Pecan and Banana Bread
1 godz. 30 min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min