Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carrot Powder
- 230 g carrots, peeled, reserving peel (approx. 3 carrots)
Carrot Cake
- unsalted butter, for greasing
- 125 g pecan nuts
- 160 g plain flour
- 255 g light brown sugar
- 5 g bicarbonate of soda
- 6 g ground cinnamon
- 3 g ground nutmeg
- 3 g fine sea salt
- 90 g golden syrup
- 120 g medium eggs (approx. 3 eggs)
- 225 g sunflower oil
- 5 g natural vanilla extract
Finalisation
- 190 g icing sugar
- 80 g unsalted butter, diced
- 250 g cream cheese
- ½ vanilla pod, seeds only (see tip)
- fennel fronds, for garnishing
- 20 pecan nut halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3134.1 kJ / 749.1 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 68.9 g
- Vetten
- 51.5 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 388.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spider Web Cupcakes
1h 5 min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Keine Bewertungen
Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
Keine Bewertungen
Rhubarb and Ginger Tart
1h 45 min
Crêpes Suzette
35 min
Number Cake
2h
Brain Cupcakes
1 Std. 40 Min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1h
Unicorn Head Cake
3 Std.
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 Std. 20 Min
Apple Crumble Cake
1h 10 min