Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carrot Powder
- 230 g carrots, peeled, reserving peel (approx. 3 carrots)
Carrot Cake
- unsalted butter, for greasing
- 125 g pecan nuts
- 160 g plain flour
- 255 g light brown sugar
- 5 g bicarbonate of soda
- 6 g ground cinnamon
- 3 g ground nutmeg
- 3 g fine sea salt
- 90 g golden syrup
- 120 g medium eggs (approx. 3 eggs)
- 225 g sunflower oil
- 5 g natural vanilla extract
Finalisation
- 190 g icing sugar
- 80 g unsalted butter, diced
- 250 g cream cheese
- ½ vanilla pod, seeds only (see tip)
- fennel fronds, for garnishing
- 20 pecan nut halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3134.1 kJ / 749.1 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 68.9 g
- Vetten
- 51.5 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 388.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscoff Cheesecake
6 Std. 20 Min
Cheesecake Brownies
1 Std. 55 Min
Sandwich Bread
3sa
Creamy Pea Soup
40min
Anchovy Breadcrumbs
5min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2h 10min
Yoghurt Cake
1h
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2h 15min
Chocolate Chip Scones with Raspberry Jam
50min
Vegetable Curry with Rice
50min
Linseed Smoothie and Chocolate Cookies
9h
Brain Cupcakes
1 Std. 40 Min