Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- unsalted butter, for greasing
- 100 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 220 g carrots, cut in pieces
- 4 medium eggs
- 200 g sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 100 g desiccated coconut
- 200 g almond flour
Rose cream
- 300 g double cream
- 30 g sugar
- 2 - 3 Tbsp rose water, to taste
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2081 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1 godz. 5 min
Pear and Walnut Cake
1h 35 min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 Std. 30 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Persian Love Cake
1 Std. 15 Min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 Std.
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min
Chocolate Beetroot Cake
2 Std. 20 Min