Persian Carrot and Coconut Cake

Persian Carrot and Coconut Cake

4.7 79 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 20min
12 slices

Ingrediënten

Cake
  • pistachio nuts, unsalted, shelled
    100 g
  • carrots cut in pieces
    220 g
  • unsalted butter soft, plus extra for greasing
    150 g
  • medium eggs
    4
  • sugar
    200 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • desiccated coconut
    100 g
  • almond flour
    200 g
Rose cream
  • double cream
    300 g
  • sugar
    30 g
  • rose water to taste
    2 - 3 Tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Eiwitten 9 g
Calorieën 2081 kJ / 497 kcal
Vetten 40 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 24 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...