Persian Carrot and Coconut Cake
TM6 TM5

Persian Carrot and Coconut Cake

4.6 (62 beoordelingen)

Ingrediënten

Cake

  • 150 g unsalted butter, soft, cut in pieces, plus extra for greasing
  • 100 g pistachio nuts, unsalted, shelled
  • 220 g carrots, cut in pieces
  • 200 g sugar
  • 4 medium eggs
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 200 g almond flour
  • 100 g desiccated coconut

Rose cream

  • 300 g double cream
  • 30 g sugar
  • 2 - 3 Tbsp rose water, to taste

Voeding
per 1 slice
Calorieën
2081 kJ / 497 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
24 g
Vetten
40 g
Vezels
5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten