Apparaten en accessoires
Peruvian Ceviche
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
water500 g
-
sweet potatoes unpeeled (approx. 150 g each)2
-
lime juice, freshly squeezed150 g
-
garlic cloves2
-
coriander leaf plus extra to garnish2 Tbsp
-
red onion 40 g thinly sliced80 g
-
½ red chilli, seededhabanero chilli seeded½
-
clam juice (optioneel)50 g
-
ice cubes4
-
fresh sea bass fillets skinless, cubed (1 cm)300 g
-
fresh salmon fillets, skinless cubed (1 cm)300 g
-
fine sea salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
20 g
Calorieën
947 kJ /
226 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
South American Party
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1u.
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5u.
Sous-vide Octopus Salad
8u.
Caesar Salad
30min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Provençal tart
1u. 15min
Salmon Tartare
25min
Guacamole
5min
Yoghurt Dressing
5min
Potato and Vegetable Purée
40min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2u. 30min
Prawn and Cucumber Salad
55min