Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 2 sweet potatoes, unpeeled (approx. 150 g each)
- 150 g lime juice, freshly squeezed
- 2 garlic cloves
- 2 Tbsp coriander leaves, plus extra to garnish
- 80 g red onion, 40 g thinly sliced
-
½
habanero chilli, seeded
of ½ red chilli, seeded - 50 g clam juice (optioneel)
- 4 ice cubes
- 300 g fresh sea bass fillets, skinless, cubed (1 cm)
- 300 g fresh salmon fillets, skinless, cubed (1 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 947 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon tartare
25min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 godz.
Mixed Seafood Risotto
40min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Ceviche
1 godz. 10 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min