Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tahini Dressing
- 100 g plain yoghurt
- 80 g tahini
- 40 g extra virgin olive oil
- 35 g freshly squeezed lemon juice
- 20 g water
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp toasted sesame seeds
-
2
Tbsp maple syrup
of honey - 1 tsp ground cumin
- 2 pinches ground cayenne pepper (optioneel)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
Quinoa, Chickpeas and Vegetables
- 200 g quinoa, rinsed
- 400 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 8 pitted dates
- 200 g sweet potatoes, peeled, thinly sliced (3 mm)
- 200 g broccoli, cut in small florets
- 200 g cherry tomatoes, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1520 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur Wheat
35 min
Jasmine Rice
35 min
Tabbouleh
2h 15min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Flour From Cereal Grains or Pulses
5 min
Quinoa and Chia Chips
45 min
Quinoa Salad
35 min
Vegan Coconut Yoghurt
12h 15min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Brown Rice Salad with Trout
35 min
Oat Pancakes with Peanut Milk
8h 55min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min