Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tahini Dressing
- 100 g plain yoghurt
- 80 g tahini
- 40 g extra virgin olive oil
- 35 g freshly squeezed lemon juice
- 20 g water
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp toasted sesame seeds
-
2
Tbsp maple syrup
of honey - 1 tsp ground cumin
- 2 pinches ground cayenne pepper (optioneel)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
Quinoa, Chickpeas and Vegetables
- 200 g quinoa, rinsed
- 400 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 8 pitted dates
- 200 g sweet potatoes, peeled, thinly sliced (3 mm)
- 200 g broccoli, cut in small florets
- 200 g cherry tomatoes, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1520 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1h 40min
Cooked Quinoa
15min
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1h
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Spelt
2 Std. 40 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Quinoa Salad
35 Min
Overnight Oats with Hemp Milk
24 Std.
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 Std. 35 Min
Colourful Quinoa Salad
40 Min
Steamed Tofu
30min