Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tahini Dressing
- 100 g plain yoghurt
- 80 g tahini
- 40 g extra virgin olive oil
- 35 g freshly squeezed lemon juice
- 20 g water
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp toasted sesame seeds
-
2
Tbsp maple syrup
of honey - 1 tsp ground cumin
- 2 pinches ground cayenne pepper (optioneel)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
Quinoa, Chickpeas and Vegetables
- 200 g quinoa, rinsed
- 400 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 8 pitted dates
- 200 g sweet potatoes, peeled, thinly sliced (3 mm)
- 200 g broccoli, cut in small florets
- 200 g cherry tomatoes, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1520 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Millet
1h 40min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 Std.
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35min
Buckwheat Crêpes
30min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min
Basic Millet
45min
Quinoa Salad
35min