Apparaten en accessoires
Miso and Honey-roasted Aubergine
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
aubergines (approx. 550 g)2
-
white miso paste45 g
-
honey35 g
-
sesame oil5 g
-
water540 g
-
spring onions thinly sliced, for garnishing
-
toasted sesame seeds for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
431 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
538 kJ /
129 kcal
Vetten
2.5 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Calendar 2022
12 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Miso Soup with Vegetables
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3u.
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1u.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1u.
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Korean Ramen with Tofu
50min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1u.