Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tempeh mince
- 3 garlic cloves
- 1 shallot
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g firm tofu, cut in cubes (2 cm)
- 50 g tamari
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried sage
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp dried oregano
Bolognaise sauce
- ½ courgette, cut in pieces (approx. 115 g)
- 1 carrot, cut in pieces (approx. 135 g)
- 40 g tomato purée
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 30 g red wine
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
-
50
g Parmesan cheese, shaved, for serving
of vegetarian hard cheese, shaved, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 994 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 Std.
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 Min
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
3 Std.
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1u. 20min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min