Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tempeh mince
- 3 garlic cloves
- 1 shallot
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g firm tofu, cut in cubes (2 cm)
- 50 g tamari
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried sage
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp dried oregano
Bolognaise sauce
- ½ courgette, cut in pieces (approx. 115 g)
- 1 carrot, cut in pieces (approx. 135 g)
- 40 g tomato purée
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 30 g red wine
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
-
50
g Parmesan cheese, shaved, for serving
of vegetarian hard cheese, shaved, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 994 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Pasta alla Nerano
40min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2u. 20min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min