Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 50 g shallots, halved
- 50 g olive oil
- water, for cooking noodles
- 150 g mangetout, washed, trimmed
- 100 g fresh baby sweetcorn, washed, halved
- 100 g carrots, washed, peeled, cut in ribbons
- 200 g dried rice noodles
- 100 g mango, cut in pieces
- 50 g peanut butter, unsalted, smooth or crunchy (see tip)
- 40 g rice vinegar
- 10 g lime juice
- 10 g sesame oil, plus extra for drizzling
- 280 g firm tofu
- 10 g fresh coriander leaves, washed, roughly chopped
- Voeding
- per 160 g
- Calorieën
- 949 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 73 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Baby-friendly Butternut and Kidney Bean Quesadillas
45min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1h 25min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1h 20min
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30min
Baby-friendly Chickpea and Butter Bean Patties
1h 20min
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
1h 15min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h