Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 1 tsp sesame oil
- 3 - 4 Tbsp white miso paste, to taste
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 4 - 5 spring onions, thinly sliced (2 mm), for garnishing
- toasted sesame seeds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 575 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 2868 mg
Alternatieve recepten
Garam Masala
10 Min
Horseradish and Chickpea Dip
10 Min
Amaranth Crispbread
1 Std. 15 Min
Peeling Ginger (Metric)
5min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Orange Curry Dressing
10 Min
Pineapple Parcels
1 Std.
Mustard Dill Sauce
2u. 15min
Sardine Sandwich Filling
5min
Leftover Vegetable Houmous
10 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min