Sous-vide Miso Aubergine

Sous-vide Miso Aubergine

3.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 portions

Ingrediënten

  • aubergine cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • sesame oil
    1 tsp
  • white miso paste to taste
    3 - 4 Tbsp
  • rice wine vinegar
    2 tsp
  • caster sugar
    2 tsp
  • salt
    2 tsp
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • spring onions thinly sliced (2 mm), for garnishing
    4 - 5
  • toasted sesame seeds for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 2868 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 575 kJ / 137 kcal
Vetten 4 g
Vezels 7 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...