Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 1 tsp sesame oil
- 3 - 4 Tbsp white miso paste, to taste
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 4 - 5 spring onions, thinly sliced (2 mm), for garnishing
- toasted sesame seeds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 575 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 2868 mg
Alternatieve recepten
Baked Quince Crumble with Meadowsweet Ice Cream
4 Std. 20 Min
Migas with Padrón Peppers
30 min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1h
Sweet Black Sticky Rice
13u.
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 Std. 40 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Sicilian Caponata
30 min
Pesto with Rocket and Chilli
10min
French Onion Soup (TM6)
1h
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Bulgur Wheat
35 min