Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g olive oil
of 20 g oil -
200
g onions, cut in wedges
of 200 g red onions, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 972 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 18 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 Min
Browned onions (200 g)
20 Min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 Min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Browned Shallots (350 g)
25 Min
Caramelised Onions (200 g)
40 Min
Sautéed Onions (300 g)
Geen beoordelingen
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 Min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min