Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, cut into wedges
- 3 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 1 dried bay leaf
- 1 chicken carcass, broken in pieces
- 45 - 50 oz water, to cover (not higher than the max. fill mark)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1179 kJ / 281.8 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 84.2 mg
Alternatieve recepten
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Cooking White Rice
25 Min
Steamed Egg Cups
20 Min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 Std.
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Steel Cut Oats
35 Min
Homemade Chicken Stock
50min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2h 30min
Boiled Egg Mode
20 Min
Thick and Creamy Custard
15 Min