Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 1 onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (2 cm)
- 50 g celery or celeriac, cut into pieces (2 cm)
- 1 raw chicken carcass (see Tips)
- 1200 g water
- 4 cm piece fresh ginger, unpeeled and cut into slices
- 4 - 6 cm piece fresh turmeric, unpeeled and cut into slices
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1258.6 kJ / 300.8 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 390.2 mg
Alternatieve recepten
Beef Stew with Cauliflower Mash
2h
ABC Nut Butter
10 min
Basic nut butter
30 min
Homemade Chicken Stock
50min
Umami Paste
5 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Basic Chicken Stock
1h 10min
Peeled Garlic
5 min
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10 min
Quick herb paste
10 min
Chicken stock powder
6h 35min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 min