Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 1 onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (2 cm)
- 50 g celery or celeriac, cut into pieces (2 cm)
- 1 raw chicken carcass (see Tips)
- 1200 g water
- 4 cm piece fresh ginger, unpeeled and cut into slices
- 4 - 6 cm piece fresh turmeric, unpeeled and cut into slices
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1258.6 kJ / 300.8 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 390.2 mg
Alternatieve recepten
Yellow chicken curry with rice
1h
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
No fail mash potato
20 Min
Cooking White Rice
25min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Basic Chicken Stock
1 godz. 10 min
Fresh tomato chutney
10 Min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Vegetable trimming stock
2h
Basic nut butter
30min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2h
Simple steamed salmon
30min