Compatibele versies
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g roasted almonds
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks, cut into thirds
- 3 garlic cloves
- 1840 g water
- 100 g quinoa, well rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 225 g leek, white part only, cut into pieces
- 150 g celery, cut into pieces
- 400 g broccoli, cut into florets
- 120 g zucchini, trimmed and cut into pieces
- 300 g potato, peeled and cut into pieces
- 20 g Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp sunflower seeds
- 1 tsp dried chilli flakes
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 2 slices seeded wholemeal bread, toasted (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1930 kJ / 462.5 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 114.5 mg
Alternatieve recepten
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2h
All-in celery juice shots
5min
Liver cake
1h 50 min
Spicy pineapple vinaigrette
Geen beoordelingen
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Mushroom and kale risotto
55 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Aperol® Spritz
10min