Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)

3.3 ( 14 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 25 g roasted almonds
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves and stalks, cut into thirds
  • 3 garlic cloves
  • 1840 g water
  • 100 g quinoa well rinsed and drained
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • 225 g leek white part only, cut into pieces
  • 150 g celery cut into pieces
  • 400 g broccoli cut into florets
  • 120 g zucchini trimmed and cut into pieces
  • 300 g potato peeled and cut into pieces
  • 20 g Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
  • ground black pepper to taste
  • 2 tbsp sunflower seeds
  • 1 tsp dried chilli flakes
  • 95 g natural yoghurt high protein (see Tips)
  • 2 slices seeded wholemeal bread toasted (see Tips)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
462.5 kcal / 1930 kJ
Eiwitten
18 g
Vetten
21 g
Koolhydraten
43 g
Vezels
14 g
Verzadigd vet
3.3 g
Natrium
114.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten