Pumpkin Risotto

Pumpkin Risotto

4.9 8 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • amaretti biscuits (approx. 3-4) (see tip)
    20 g
  • Parmesan cheese cut in 2 cm pieces
    60 g
  • fresh sage leaves
    25
  • olive oil plus 1 tsp for frying
    30 g
  • shallots
    50 g
  • pumpkin flesh peeled, seeds removed, cut in pieces (3 cm)
    300 g
    butternut squash, peeled, seeds removed, cut in pieces (3 cm)
  • white wine
    50 g
  • risotto rice
    250 g
  • boiling water
    500 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • unsalted butter plus 30 g
    1 tsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 347.6 mg
Eiwitten 11.6 g
Calorieën 2120.9 kJ / 506.9 kcal
Vetten 22 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 8.8 g
Koolhydraten 64.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...