Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g onion, quartered
- 30 g butter, cut into pieces
- 500 g frozen green peas
- 500 g water
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ground black pepper, to taste
- 10 g fresh mint leaves, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 686.8 kJ / 164.2 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 249 mg
Alternatieve recepten
Charlotte Russe
3h
Beetroot soup (gut health)
40min
Allergen Free Overnight Oats
8 Std.
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Green egg whites and ham omelette
35min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1h 15min
Pumpkin and ginger soup
35min
Pickled Grated Carrots (TM6)
45min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1u.