Moules Marinière (mussels)

3.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
2 portions

Ingrediënten

  • extra virgin olive oil
    20 g
  • leek white part only, cut into slices (1 cm)
    170 - 200 g
  • dry white wine
    250 g
  • water
    200 g
  • dried bay leaf
    1
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • fresh mussels shells scrubbed and debearded
    1000 g
  • fresh parsley chopped, to garnish
  • lemon cut into wedges, to serve
  • baguette cut into slices, to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1929.5 mg
Eiwitten 61.1 g
Calorieën 2843.6 kJ / 679.7 kcal
Vetten 21.2 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 3.6 g
Koolhydraten 35.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...