Jewish Chicken Soup

3.7 26 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

  • cooked chicken meat cut in pieces
    395 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh parsley leaves
    10 g
  • onion halved
    100 g
  • mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut in pieces
    315 g
  • celery cut in pieces (1.5 cm)
    170 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
    15 g unsalted butter
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ - ½ tsp
  • chicken stock paste plus 1135 g water
    2 heaped Tbsp
    1135 g chicken stock
  • fresh pasta (e.g. pappardelle, tagliatelle)
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 416.1 mg
Eiwitten 19.7 g
Calorieën 857.7 kJ / 205 kcal
Vetten 6.8 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraten 15.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...