
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Jerusalem artichokes scrubbed and cut into thirds (see Tips)
- 1 whole garlic bulb skin on
- 3 tbsp olive oil plus extra to drizzle
- 1 leek white part only, cut into pieces
- 1 brown onion peeled and cut into halves
- 500 g cauliflower broken into florets
- 1 piece fresh turmeric peeled and chopped (3 cm)
- 750 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- micro herbs to garnish
- 1 spring onion/shallot sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 321.3 kcal / 1349.6 kJ
- Eiwitten
- 12.9 g
- Vetten
- 21 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vezels
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Natrium
- 365.3 mg