Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Jerusalem artichokes, scrubbed and cut into thirds (see Tips)
- 1 whole garlic bulb, skin on
- 3 tbsp olive oil, plus extra to drizzle
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 1 brown onion, peeled and cut into halves
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 1 piece fresh turmeric, peeled and chopped (3 cm)
- 750 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- micro herbs, to garnish
- 1 spring onion/shallot, sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1349.6 kJ / 321.3 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 16.9 g
- Natrium
- 365.3 mg
Alternatieve recepten
Gluten free bread rolls
2h 30min
Brandy butter
10 Min
Watercress Soup
25 min
Cucumber soup
25 min
Pumpkin and ginger soup
35min
Chicken liver pâté
2h 20min
Spelt bread
26 Std.
Traditional hommus
25 godz. 5 min
Raspberry and lime sorbet
10 Min
Grand Marnier® soufflé
1h
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min