Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Jerusalem artichokes, scrubbed and cut into thirds (see Tips)
- 1 whole garlic bulb, skin on
- 3 tbsp olive oil, plus extra to drizzle
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 1 brown onion, peeled and cut into halves
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 1 piece fresh turmeric, peeled and chopped (3 cm)
- 750 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- micro herbs, to garnish
- 1 spring onion/shallot, sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1349.6 kJ / 321.3 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 16.9 g
- Natrium
- 365.3 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Gin and juniper berry marmalade
1 Std. 30 Min
Sunny gazpacho
25min
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14 Std. 45 Min
Portuguese Leeks
45min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Spicy cauliflower soup
20 Min