Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)

Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)

2.9 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • Jerusalem artichokes scrubbed and cut into thirds (see Tips)
    500 g
  • whole garlic bulb skin on
    1
  • olive oil plus extra to drizzle
    3 tbsp
  • leek white part only, cut into pieces
    1
  • brown onion peeled and cut into halves
    1
  • cauliflower broken into florets
    500 g
  • fresh turmeric peeled and chopped (3 cm)
    1 piece
  • liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
    750 g
  • micro herbs to garnish
  • spring onion/shallot sliced, to garnish
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 365.3 mg
Eiwitten 12.9 g
Calorieën 1349.6 kJ / 321.3 kcal
Vetten 21 g
Vezels 16.9 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraten 13.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...