Apparaten en accessoires
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
490 g
Ingrediënten
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 490 g
Natrium
403.9 mg
Eiwitten
9.9 g
Calorieën
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Vetten
44 g
Vezels
24.4 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
58.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dips & savoury spreads
52 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Gluten free lentil wraps
3u. 40min
Ginger Milk Curd
20min
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Geen beoordelingen
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
15min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Geen beoordelingen
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1u. 10min
Pear twists on chocolate custard
Geen beoordelingen
Yellow chicken curry with rice
1u.
The best ricotta gnocchi
3u. 45min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Ras el hanout
10min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min