Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
- 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
- 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
- 6 pitted Kalamata olives
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground smoked paprika
- 20 g lemon juice
- Voeding
- per 490 g
- Calorieën
- 2655.9 kJ / 634.8 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 24.4 g
- Natrium
- 403.9 mg
Alternatieve recepten
Blueberry, almond and fennel jam tart
3h 10 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Soula's Spanakopita
1h 35min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Freeform bread with filling
1h 35min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 dk
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 dk
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1h 45min
Vegetable liquid stock (TM6)
3h 15min
Thermomumma white sandwich bread loaf
2 godz. 35 min