Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
- 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
- 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
- 6 pitted Kalamata olives
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground smoked paprika
- 20 g lemon juice
- Voeding
- per 490 g
- Calorieën
- 2655.9 kJ / 634.8 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 24.4 g
- Natrium
- 403.9 mg
Alternatieve recepten
The best ricotta gnocchi
3h 45min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Steamed chocolate cake and poached pears
50min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13h
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 Min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min
Black garlic and onion jam
55 min
Mango pudding (Brendan Pang)
2 godz. 15 min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Cheat's Kaiser rolls
2 godz. 30 min
Fluffy ricotta pancakes
35min