Apparaten en accessoires
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
490 g
Ingrediënten
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 490 g
Natrium
403.9 mg
Eiwitten
9.9 g
Calorieën
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Vetten
44 g
Vezels
24.4 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
58.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dips & savoury spreads
52 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Rye Bread Rolls- Bürli
12u.
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
Geen beoordelingen
TM7 Demo (NZ)
1u. 30min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45min
Buffalo chicken pizza
1u. 30min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Apple and cinnamon hot cross buns
2u. 20min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1u. 45min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Soula's Spanakopita
1u. 35min
Zucchini cheddar slice
45min