Ajvar (capsicum and eggplant dip)

Ajvar (capsicum and eggplant dip)

4.0 11 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
490 g

Ingrediënten

Ajvar (capsicum and eggplant dip)
  • red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
    2
  • eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
    1
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    40 g
  • garlic clove
    1
  • fresh red chilli deseeded if preferred
    1
  • pitted Kalamata olives
    6
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • sea salt
    2 pinches
  • ground smoked paprika
    2 pinches
  • lemon juice
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 490 g

Natrium 403.9 mg
Eiwitten 9.9 g
Calorieën 2655.9 kJ / 634.8 kcal
Vetten 44 g
Vezels 24.4 g
Verzadigd vet 6.4 g
Koolhydraten 58.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...