Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g carrot whole, trimmed and peeled (approx. 1-3 carrots)
- 25 g eschalot, cut into halves
- 5 g fresh flat-leaf parsley, cut into thirds, leaves and stalks
- 40 g grapeseed oil
- 25 g white wine vinegar
- 20 g lemon juice
- 10 g mustard
- 3 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 219.7 mg
Alternatieve recepten
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30min
Apple cider dressing
5min
Banana oat clusters
55 Min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
Vegetable trimming stock
2 Std.
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Quick herb paste
10 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Thirty second whole orange cake
1h 15min