Compatibele versies
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cashew Cream
- 300 g cashew nuts
- ¼ tsp salt
- water, to soak
- 155 g extra virgin coconut oil (refined coconut oil)
- 70 g oat milk
- 2 probiotic capsules, powder only, casings removed
Tarragon Infused Oil
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon
- 115 g extra virgin olive oil
Radish and Citrus Salad
- 285 g radishes, mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes
- salt, to taste
- black pepper, freshly ground, to taste and garnish
- 2 - 3 blood oranges, cut into segments
- fresh tarragon leaves, to garnish
- 60 - 85 g baby watercress, to garnish
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2218.2 kJ / 530.2 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 99.8 mg