Compatibele versies
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Banana ice cream
- 2 ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs
- 100 g dark chocolate, broken into pieces
- 1 tsp cocoa powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp xanthan gum
- ½ tsp sea salt
Corn husk stock
- 1 sweet corn cob, kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)
- 500 g water
Bread praline
- 30 g sourdough bread
- 2 tsp unsalted butter
Corn spun toffee
- 250 g caster sugar
- 20 g glucose syrup
- 50 g vinegar
- 1000 g water
Assembly
- sea salt flakes, to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2190.1 kJ / 523.5 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 100.7 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 311.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringue Easter Nests
3 godz. 20 min
Cheat's Kaiser rolls
2 Std. 30 Min
Five seed bread
1sa 50 dk
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, TM6)
30 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Celery leaf gremolata
5 min
Freeform bread with filling
1 Std. 35 Min
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1 Std. 30 Min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
French onion dip
45 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min
Cheese and bacon scones
35 Min