Apparaten en accessoires
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Voorbereiding. 20min
Totaal 11u. 20min
4 portions
Ingrediënten
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
xanthan gum¼ tsp
-
sea salt½ tsp
Corn husk stock
-
sweet corn cob kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)1
-
water500 g
Bread praline
-
sourdough bread30 g
-
unsalted butter2 tsp
Corn spun toffee
-
caster sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
vinegar50 g
-
water1000 g
Assembly
-
sea salt flakes to sprinkle
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
311.4 mg
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
2190.1 kJ /
523.5 kcal
Vetten
13.4 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
100.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2u. 10min
Chunky guacamole
10min
Douhua (soybean curd)
10u. 25min
Lemon meringue tarts
25u. 30min
Creamy vanilla yoghurt
13u.
Yoghurt with red berry coulis
13u. 20min
Mini bacon and vegetable frittatas
35min
Basic cheesecake
10u.
Thermomumma white sandwich bread loaf
3u. 30min
Quick béchamel sauce
15min
Lemonade scones
25min
Hollandaise
15min