Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
TM6

Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)

4.6 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

Banana ice cream

  • 2 ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs
  • 100 g dark chocolate, broken into pieces
  • 1 tsp cocoa powder
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ¼ tsp xanthan gum
  • ½ tsp sea salt

Corn husk stock

  • 1 sweet corn cob, kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)
  • 500 g water

Bread praline

  • 30 g sourdough bread
  • 2 tsp unsalted butter

Corn spun toffee

  • 250 g caster sugar
  • 20 g glucose syrup
  • 50 g vinegar
  • 1000 g water

Assembly

  • sea salt flakes, to sprinkle

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2190.1 kJ / 523.5 kcal
Eiwitten
4.4 g
Koolhydraten
100.7 g
Vetten
13.4 g
Verzadigd vet
7.6 g
Vezels
5.4 g
Natrium
311.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten