Apparaten en accessoires
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Voorbereiding. 20min
Totaal 11u. 20min
4 portions
Ingrediënten
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
xanthan gum¼ tsp
-
sea salt½ tsp
Corn husk stock
-
sweet corn cob kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)1
-
water500 g
Bread praline
-
sourdough bread30 g
-
unsalted butter2 tsp
Corn spun toffee
-
caster sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
vinegar50 g
-
water1000 g
Assembly
-
sea salt flakes to sprinkle
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
311.4 mg
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
2190.1 kJ /
523.5 kcal
Vetten
13.4 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
100.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Focaccia
2u. 5min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Sunday lamb roast
Geen beoordelingen
Sub rolls
2u.
Little mug gingerbread houses
5u. 30min
Otak-otak Steamed Buns
1u. 40min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Geen beoordelingen
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1u. 20min
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1u.
Best ever carrot cake
1u. 35min
Melting moments with strawberry cream
45min