Compatibele versies
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Banana ice cream
- 2 ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs
- 100 g dark chocolate, broken into pieces
- 1 tsp cocoa powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp xanthan gum
- ½ tsp sea salt
Corn husk stock
- 1 sweet corn cob, kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)
- 500 g water
Bread praline
- 30 g sourdough bread
- 2 tsp unsalted butter
Corn spun toffee
- 250 g caster sugar
- 20 g glucose syrup
- 50 g vinegar
- 1000 g water
Assembly
- sea salt flakes, to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2190.1 kJ / 523.5 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 100.7 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 311.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerkraut
12h 15min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Caramel peach brioche
2h 15min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Festive camembert wreath
1h 50min
Poached eggs using blade cover
30min
Celery leaf gremolata
5min
Ruby and strawberry bonbons
1 Std. 40 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Fruity dream (TM6)
10 Min