Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 744.7 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 58.7 mg
Alternatieve recepten
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Inverted Sugar Syrup
4h 20min
Inverted Sugar
4h 20min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 40min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48 Std. 20 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Black garlic and onion jam
55min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 Std. 5 Min