Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 744.7 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 58.7 mg
Alternatieve recepten
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48 Std. 20 Min
Waffle cones
35min
Traditional French chocolate canelé
49h
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 godz. 35 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15min
Ham and cheese canelé
49h
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Rum and raisin ice cream
24 Std. 10 Min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Chocolate and strawberry domes
51h
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1hod.