Apparaten en accessoires
Brioche buns baked in a cast iron pot
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
10 portions
Ingrediënten
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
410.9 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1060.4 kJ /
252.5 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
4.9 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2u. 25min
Rustic Sourdough Bread
28u. 10min
Mini triple layer bundts
35min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Geen beoordelingen
Baguettes
3u. 45min
Baguette
3u. 45min
Tangzhong milk bread
2u. 45min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4u. 30min
Brioche burger buns
2u. 10min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4u. 10min
Greek pita breads
1u. 15min
Flour tortillas
1u. 10min