Apparaten en accessoires
Lemon glaze madeleines
Voorbereiding. 15min
Totaal 24u. 30min
24 portions
Ingrediënten
Madeleines
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
plain flour120 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
milk30 g
-
oil10 g
Lemon glaze
-
icing sugar100 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
34.7 mg
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
424.4 kJ /
101.4 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
13.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Madeleines
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Orange sponge cake
1u.
Banana bread
1u. 40min
Lemon curd
20min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3u. 20min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Crêpes
1u. 15min
Bagels
1u. 20min
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10min
Spice cake with caramel pecan glaze
45min
Lamington swiss roll
25u. 40min
Pan de Sal
2u. 20min
Soft Chinese bread rolls
1u. 20min