Apparaten en accessoires
Lemon glaze madeleines
Voorbereiding. 15min
Totaal 24u. 30min
24 portions
Ingrediënten
Madeleines
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
plain flour120 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
milk30 g
-
oil10 g
Lemon glaze
-
icing sugar100 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
34.7 mg
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
424.4 kJ /
101.4 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
13.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Madeleines
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolate Basque cheesecake
2u.
Lamington swiss roll
25u. 40min
Mini carrot and almond cakes
1u. 25min
Gingerbread House
1u. 10min
White chocolate and pistachio madeleines
4u. 35min
Salted caramel and chocolate cake
1u. 45min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1u. 30min
Mini chocolate cakes
50min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30min
Mini banoffee bombe Alaskas
24u. 30min
Mini chocolate bundts
45min