Apparaten en accessoires
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
15 pieces
Ingrediënten
Tempered chocolate
-
dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)300 g
Caramel filling
-
caster sugar250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
water1030 g
-
butter30 g
-
milk chocolate50 g
-
vinegar50 g
-
hazelnuts, without skin plus extra for any additional moulds15
-
edible gold leaf
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
12.3 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
671.1 kJ /
159.8 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
6.3 g
Koolhydraten
14.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Confit garlic
15min
Lemon Curd
5min
Honey Sesame Snaps
2u.
Chocolate Chews
1u. 40min
Floral Cordial
1u. 30min
Kiwifruit jam
4u. 35min
Plum paste
1u.
Whey bread with soft cheese (TM6)
13u. 15min
Traditional Worcestershire sauce
35min
Sweetened condensed milk
35min
Golden syrup
55min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2u.