Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tempered chocolate
- 300 g dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)
Caramel filling
- 250 g caster sugar
- 130 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1030 g water
- 30 g butter
- 50 g milk chocolate
- 50 g vinegar
- 15 hazelnuts, without skin, plus extra for any additional moulds
- edible gold leaf
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 12.3 mg
Alternatieve recepten
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Berry Liqueur
25 min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Sable choux with lime ganache
26 Std.
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72 Std.
Key Lime Madeleines
2 Std. 35 Min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Coffee Candy
25 min
Tempered chocolate
40min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Cooked mayonnaise
5min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min