Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tempered chocolate
- 300 g dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)
Caramel filling
- 250 g caster sugar
- 130 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1030 g water
- 30 g butter
- 50 g milk chocolate
- 50 g vinegar
- 15 hazelnuts, without skin, plus extra for any additional moulds
- edible gold leaf
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 12.3 mg
Alternatieve recepten
20th anniversary ombré cake
4h
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1h 10 min
Slow Cooked Potatoes (TM6) Metric
45 min
Sour Plum Candy
20 Min
Caramel toffees
2 Std.
Honeycomb
1j 30 mnt
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72klst
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Nougat
3 godz. 45 min
Peanut Brittle
1j 30 mnt
'Skinny' pineapple cordial
1 Std. 40 Min
Zhen zhu nai cha (bubble tea)
1 Std.