Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tempered chocolate
- 300 g dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)
Caramel filling
- 250 g caster sugar
- 130 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1030 g water
- 30 g butter
- 50 g milk chocolate
- 50 g vinegar
- 15 hazelnuts, without skin, plus extra for any additional moulds
- edible gold leaf
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 12.3 mg
Alternatieve recepten
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Star anise and cinnamon syrup
45 Min
Caramel peach brioche
2sa 15 dk
Salted caramel sauce
40 dk
Caramel Éclairs
2h 25min
Party pretzel bites
1sa 20 dk
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2hod. 10min
Magic Chocolate Shell
5 dk
Mini lemon curd tarts
2 godz. 20 min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72 Std.
S'mores-style dipping jars
2 godz. 20 min
Pretzels
1u. 35min