Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche
- 50 g white sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 120 g milk
- 30 g unsalted butter
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 320 g baker's flour
- ½ tsp sea salt
Caramel sauce
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g water
- 1 tsp lemon juice
- 30 g unsalted butter
Assembly
- 120 g cream cheese, softened
- baker's flour, to dust
- 1 tbsp cinnamon sugar, to sprinkle
- 1 yellow peach, ripe, unpeeled, stone removed and cut into 12 wedges
- 1 tbsp flaked almonds, toasted (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2195.8 kJ / 524.8 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 203.3 mg
Alternatieve recepten
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Chloe's caramel fudge
24 Std. 30 Min
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Boston Bun
2h 45min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Festive camembert wreath
1h 50min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
2h 30min
Lemon curd easter biscuits
1 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min