Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche
- 50 g white sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 120 g milk
- 30 g unsalted butter
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 320 g baker's flour
- ½ tsp sea salt
Caramel sauce
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g water
- 1 tsp lemon juice
- 30 g unsalted butter
Assembly
- 120 g cream cheese, softened
- baker's flour, to dust
- 1 tbsp cinnamon sugar, to sprinkle
- 1 yellow peach, ripe, unpeeled, stone removed and cut into 12 wedges
- 1 tbsp flaked almonds, toasted (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2195.8 kJ / 524.8 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 203.3 mg
Alternatieve recepten
Freeform bread with filling
1sa 35 dk
Whey bread with soft cheese (TM6)
13u. 15min
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1h 30min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2u. 25min
Traditional Kaiser rolls
26sa 35 dk
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10 min
Festive camembert wreath
1u. 50min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min
Cheat's Kaiser rolls
2h 30 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min