Apparaten en accessoires
Hot cross bun loaf
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
12 slices
Ingrediënten
Buns
-
orange zest only, no white pith½
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
water60 g
-
milk160 g
-
dried instant yeast10 g
-
salt½ tsp
-
butter80 g
-
caster sugar50 g
-
light brown sugar25 g
-
eggs2
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground nutmeg1 ½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
sultanas100 g
-
currants70 g
Piping
-
plain flour80 g
-
salt1 pinch
-
olive oil1 ½ tsp
-
water60 g
Syrup
-
freshly squeezed orange juice60 g
-
honey2 tbsp
-
butter to serve
-
jam to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
134.5 mg
Eiwitten
8.2 g
Calorieën
1399.1 kJ /
334.4 kcal
Vetten
8.2 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
58.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Creamy vanilla yoghurt
13 godz.
Honeycomb
1 godz. 30 min
Seriously Lemony Slice
1 godz. 20 min
Jamaican style ginger cake
1 godz. 20 min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 min
Boston Bun
2 godz. 45 min
Red and green Christmas shortbread
2 godz. 20 min
Classic christmas fruit mince
1 godz. 10 min
Spiced fruit loaf
2 godz. 30 min