Apparaten en accessoires
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
880 g
Ingrediënten
-
raw beetroots600 g
-
water1500 g
-
malt vinegar300 g
-
light brown sugar4 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
black peppercorns8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 880 g
Natrium
2871.1 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1918.3 kJ /
458.5 kcal
Vetten
1.4 g
Vezels
17.7 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
95.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Beef, ale and dumpling stew
2hod. 55min.
Pears in orange syrup
45min.
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min.
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1hod. 10min.
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1hod. 50min.
Blueberry jam
35min.
Butter
10min.
Tomato relish
2hod. 10min.
Piccalilli
720hod. 35min.
Freeform basic bread
1hod. 35min.
Rich tomato relish
2hod. 15min.
Quick beetroot relish
40min.