Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g raw beetroots
- 1500 g water
- 300 g malt vinegar
- 4 tbsp light brown sugar
- 1 tsp salt
- 1 dried bay leaf
- 2 whole cloves
- 8 black peppercorns
- Voeding
- per 880 g
- Calorieën
- 1918.3 kJ / 458.5 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 95.3 g
- Vetten
- 1.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 17.7 g
- Natrium
- 2871.1 mg
Alternatieve recepten
Chloe's caramel fudge
24j 30 menit
Zucchini cheddar slice
45min
Ginger fluff
50min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Tomato passata
1h 40min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Lemonade scones
25min