Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 vanilla pod
- 500 g milk
- 30 g dark rum
- 10 g vegetable oil
- 200 g caster sugar
- 90 g plain flour
- 30 g Dutch cocoa powder
- 2 eggs
- 1 egg yolk
- butter, melted, to brush
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 639.7 kJ / 152.9 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 33.9 mg
Alternatieve recepten
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10 min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Caramel peach brioche
2u. 15min
Ham and cheese canelé
49 Std.
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Hot cross bun loaf
2 godz. 40 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 50 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48h 20min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5 min
Traditional French vanilla canelé
49h 5 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Natural yoghurt (Varoma method)
13sa