Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pickled vegetables
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon (approx. 400-600 g), trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced.
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced, plus extra to garnish
Potato salad
- 800 g new baby potatoes, cut an even size that fit through hole in mixing bowl lid
- 1600 g water
- 1 tsp sea salt
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra to garnish
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2202.6 kJ / 526.4 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 65.7 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 2877.9 mg
Alternatieve recepten
Festive camembert wreath
1h 50 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55p
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Pickled vegetables
745h
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.
Poached eggs with blade cover
30 min