Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pickled vegetables
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon (approx. 400-600 g), trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced.
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced, plus extra to garnish
Potato salad
- 800 g new baby potatoes, cut an even size that fit through hole in mixing bowl lid
- 1600 g water
- 1 tsp sea salt
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra to garnish
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2202.6 kJ / 526.4 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 65.7 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 2877.9 mg
Alternatieve recepten
Boulangère potatoes
1h 40min
Paris–Brest with praline cream
26 Std.
Hummus board with shredded lamb (Diabetes)
Geen beoordelingen
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Chicken and Pork Adobo
40min
Cassava Cake
1h 20min
Korean pickled potato salad
25hod. 10min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Celery leaf gremolata
5 Min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 Std. 25 Min