Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prawn oil
- 500 g raw tiger prawns, large (peeled, reserving shells, heads and prawn meat)
- 3 garlic cloves
- 2 eschalots cut into halves
- 30 g tomato paste
- 200 g rice bran oil
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp ground smoked paprika
- 2 dried bay leaves
XO butter
- 3 garlic cloves
- 1 eschalot
- 20 g fresh ginger, peeled
- 2 long red chillies, trimmed
- 25 g prosciutto
- 100 g unsalted butter, softened
- 10 g sesame oil
- 1 tsp honey
- 20 g soy sauce
- 1 lime, juiced
Scallops and prawns
- 250 g water
- 4 fresh scallops, in the shell
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3530 kJ / 843.7 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 75.5 g
- Verzadigd vet
- 23.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1514 mg
Alternatieve recepten
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min.
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Seafood bisque
1h 10 min.
Pears in red wine
3h 20min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 min
Hearty Seafood Chowder
1h
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min.
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Orange liqueur zabaglione
15min
Hearty seafood chowder
45min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Sparkling Pimm's® strawberry granita
24 Std. 20 Min