Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 black peppercorns
- Voeding
- per 1315 g
- Calorieën
- 3398.6 kJ / 812.3 kcal
- Eiwitten
- 129.9 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 3623.4 mg
Alternatieve recepten
Nam Jim
10min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Fish soup
40min
Asian-style mussels
30min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min
Chilli crab pasta
35min
Hearty seafood chowder
45min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Mushroom soup
30min