Apparaten en accessoires
Fish stock
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
1315 g
Ingrediënten
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1315 g
Natrium
3623.4 mg
Eiwitten
129.9 g
Calorieën
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Vetten
31.8 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
2.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Buddha's Delight
55min
Cream of mushroom soup
20min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Pork Trotter Jelly
8u.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1u. 15min
Gado gado
1u.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1u. 45min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Sous-Vide Salmon
1u.
Sous-Vide Drunken Chicken
2u.
Cauliflower soup with bacon dust
35min