Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 black peppercorns
- Voeding
- per 1315 g
- Calorieën
- 3398.6 kJ / 812.3 kcal
- Eiwitten
- 129.9 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 3623.4 mg
Alternatieve recepten
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Hearty seafood chowder
1h
Asian-style mussels
30 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30 min
Mussels in coconut milk
25 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min
Hearty seafood chowder
45 Min
Sardines with tomato couscous
55 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Steamed snapper, black beans and rice
1 Std. 10 Min
Apple, leek and sage sauce
15 Min