Apparaten en accessoires
Fish stock
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
1315 g
Ingrediënten
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1315 g
Natrium
3623.4 mg
Eiwitten
129.9 g
Calorieën
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Vetten
31.8 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
2.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Salted Fish Pork Belly
30min
XO sauce
1u. 50min
Savory Turnip Cake
26u. 55min
Plum sauce
55min
Radish cakes
1u. 5min
Summer seafood soup
45min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3u. 15min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Marinated capsicum
55min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Homemade Fish Ball Soup
2u.