Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 black peppercorns
- Voeding
- per 1315 g
- Calorieën
- 3398.6 kJ / 812.3 kcal
- Eiwitten
- 129.9 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 3623.4 mg
Alternatieve recepten
Ca phe trung (egg coffee)
10 min
Hearty seafood chowder
1h
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Chicken stock powder
6h 35min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Hearty seafood chowder
45 min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1h 5min
Hot and sour prawn soup
45 min
Fish and prawn stock
20 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Mint sauce
5 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min