Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
24 portions

Ingrediënten

  • garlic cloves
    2
  • fresh chives
    1 tsp
  • lemon zested and juiced
    1
  • unsalted butter cut into pieces
    250 g
  • white (shiro) miso paste
    20 g
  • Japanese pickled ginger thinly sliced
    10 g
  • light soy sauce
    5 g
  • vegetable oil
    5 g
  • warm water
    10 g
  • fresh scallops half shell, cleaned and pat dried with paper towel
    24
  • rock salt to serve on
    500 g
  • wakame salad (see Tip)
    50 g
  • baby pickled capers
    10 g
  • fresh coriander leaves only
    ½ bunch
  • lime wedges, to serve
  • lemon wedges, to serve
  • fresh crusty bread to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 166.8 mg
Eiwitten 3.5 g
Calorieën 423.5 kJ / 101.2 kcal
Vetten 9 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 5.4 g
Koolhydraten 2.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...