Apparaten en accessoires
Chicken and Pork Adobo
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves6
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (approx. 5 cm)500 g
-
dried bay leaves2
-
ground black pepper½ tsp
-
red cane vinegar100 g
-
soy sauce100 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
chicken thigh, skin on and bone in cut into halves500 g
-
cooked rice
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1516.1 mg
Eiwitten
34.7 g
Calorieën
3981 kJ /
951.5 kcal
Vetten
87.3 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
29.8 g
Koolhydraten
3.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Filipino flavours
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Thai Volcano Spare Ribs
2u.
Tinolang manok
Geen beoordelingen
Barbecued pork ribs
28u. 10min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Ube Halaya Jam
2u. 10min
Hakka Rice Wine Chicken
1u. 25min
Adobong Puti (White Adobo)
1u.
Chicken adobo
30min
Chicken Afritada
30min
Laing
1u. 50min
Bicol Express
45min