Apparaten en accessoires
Chicken and Pork Adobo
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves6
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (approx. 5 cm)500 g
-
dried bay leaves2
-
ground black pepper½ tsp
-
red cane vinegar100 g
-
soy sauce100 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
chicken thigh, skin on and bone in cut into halves500 g
-
cooked rice
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1516.1 mg
Eiwitten
34.7 g
Calorieën
3981 kJ /
951.5 kcal
Vetten
87.3 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
29.8 g
Koolhydraten
3.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Filipino flavours
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Laing
1u. 50min
Chicken adobo
30min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Braised Beef Stew with Radish
2u. 25min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Hakka Rice Wine Chicken
1u. 25min
Nourishing Snow Pear Dessert
Geen beoordelingen
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Ginger Pork
25min
Pork Adobo
55min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2u. 30min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1u. 50min