Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 garlic cloves
- 500 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g red cane vinegar
- 100 g soy sauce
- 1 tsp dried chilli flakes
- 500 g skin on chicken thighs, cut into halves
- cooked rice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3981 kJ / 951.5 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 87.3 g
- Verzadigd vet
- 29.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 1516.1 mg
Alternatieve recepten
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Cantonese Steamed Fish
40 min
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min