Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g pork fillet, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 2 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g vegetable oil
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp chilli broad bean paste (see Tip)
- 20 g dried black fungus soaked, drained and cut into julienne
- 75 g canned bamboo shoots, drained and cut into julienne
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 1 tbsp rice wine vinegar
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 3133.3 kJ / 746 kcal
- Eiwitten
- 65.4 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 821.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soy Sauce Chicken
45min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min