Yu xiang rou si (Yuxiang pork)

Yu xiang rou si (Yuxiang pork)

4.5 14 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • pork fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)
    250 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    2 tbsp
  • vegetable oil
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled
    5 cm
  • chilli broad bean paste (see Tip)
    1 tbsp
  • dried black fungus soaked, drained and cut into julienne
    20 g
  • canned bamboo shoots drained and cut into julienne
    75 g
  • dark soy sauce
    1 tsp
  • light soy sauce
    1 tsp
  • white sugar
    1 tbsp
  • rice wine vinegar
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 portions

Natrium 821.1 mg
Eiwitten 65.4 g
Calorieën 3133.3 kJ / 746 kcal
Vetten 33.9 g
Vezels 6.1 g
Verzadigd vet 4.2 g
Koolhydraten 44.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...