Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g pork fillet, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 2 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g vegetable oil
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp chilli broad bean paste (see Tip)
- 20 g dried black fungus soaked, drained and cut into julienne
- 75 g canned bamboo shoots, drained and cut into julienne
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 1 tbsp rice wine vinegar
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 3133.3 kJ / 746 kcal
- Eiwitten
- 65.4 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 821.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Braised pork belly
55 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Yam Rice
45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15 min
Ginger Pork
25 min
Taiwanese three cup chicken
20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min