Mediterranean octopus salad

Mediterranean octopus salad

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

  • garlic clove
    1
  • red onion finely sliced
    ¼
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    10 sprigs
  • extra virgin olive oil
    55 g
  • red wine vinegar
    35 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • pitted Kalamata olives
    60 g
  • boiling water
    400 g
  • baby white potatoes cut into rounds (3 mm)
    300 g
  • dried bay leaf
    1
  • whole black peppercorns
    5
  • octopus tentacles
    500 g
  • cherry tomatoes halved
    200 g
  • roasted red capsicums sliced
    100 g
  • Lebanese cucumber diced
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 433 mg
Eiwitten 14.5 g
Calorieën 939.6 kJ / 224.6 kcal
Vetten 11.3 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraten 16.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...