
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb and chilli lemon butter
- 3 sprigs fresh parsley leaves
- 1 fresh red chilli sliced
- 120 g unsalted butter cut into pieces
- 40 g extra virgin olive oil
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 2 - 3 pinches sea salt
Pepper and almond sauce
- 30 g blanched almonds
- 200 g roasted red capsicums drained
- 10 g apple cider vinegar
- 20 g honey
- 2 - 3 pinches sea salt
Basil and yoghurt dip
- 4 - 5 sprigs fresh basil leaves only
- 1 garlic clove
- 150 - 200 g Greek-style natural yoghurt
- 2 - 3 pinches sea salt
Grilling and assembly
- 1 whole fish, gutted and cleaned
- 200 - 300 g octopus tentacles
- 400 - 500 g unpeeled, large raw prawn
- 2 pinches sea salt plus extra to season
- cherry tomatoes on the vine
- 6 - 8 fresh scallops
- extra virgin olive oil to serve
- pickled capers to serve
- baguette sliced, to serve
- fresh parsley leaves only, chopped, to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 620.8 kcal / 2597.3 kJ
- Eiwitten
- 44.5 g
- Vetten
- 41.1 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vezels
- 2 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Natrium
- 1274.6 mg