Apparaten en accessoires
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
Voorbereiding. 25min
Totaal 13u.
12 portions
Ingrediënten
Semifreddo
-
sugar250 g
-
lemon peel (no white pith) and juice1
-
orange peel (no white pith) and juice1
-
egg yolks8
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream150 g
Walnut & cacao nib dukkah
-
shelled unsalted pistachio nuts40 g
-
walnuts40 g
-
Rapadura sugar30 g
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
orange zest only (no white pith)1
-
sesame seeds20 g
-
pepitas20 g
-
buckinis (activated buckwheat)60 g
-
raw cacao nibs60 g
-
fresh berries to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
166.3 mg
Eiwitten
7.7 g
Calorieën
1691.8 kJ /
404.4 kcal
Vetten
26.9 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
12.8 g
Koolhydraten
39.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8u.
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Geen beoordelingen
Pears in orange syrup
45min
Spiralized Zucchini Bolognese
40min
Yogurt with Spiralized Fruit
Geen beoordelingen
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter)
15min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Pickled Watermelon Rind
1u. 30min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Habanero Salsa
10min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2u. 55min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1u.