Compatibele versies
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semifreddo
- 250 g sugar
- 1 lemon, peel (no white pith) and juice
- 1 orange, peel (no white pith) and juice
- 8 egg yolks
- 500 g mascarpone cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
Walnut & cacao nib dukkah
- 40 g shelled unsalted pistachio nuts
- 40 g walnuts
- 30 g Rapadura sugar
- ⅛ tsp ground cinnamon
- 1 orange zest only (no white pith)
- 20 g sesame seeds
- 20 g pepitas
- 60 g buckinis (activated buckwheat)
- 60 g raw cacao nibs
- fresh berries, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1691.8 kJ / 404.4 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 166.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 dk
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3h 10 min
Pineapple curd (TM6)
20min
Placki (Thermomix® Cutter)
35min
Mixed mushroom pâté
1h 25 min.
Saint-Honore
2 Std. 45 Min
Mini rum baba bundts
2sa
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Chilli crunch (TM6)
30 dk
Persian honeycomb bark
1sa 30 dk