Apparaten en accessoires
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
Voorbereiding. 25min
Totaal 13u.
12 portions
Ingrediënten
Semifreddo
-
sugar250 g
-
lemon peel (no white pith) and juice1
-
orange peel (no white pith) and juice1
-
egg yolks8
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream150 g
Walnut & cacao nib dukkah
-
shelled unsalted pistachio nuts40 g
-
walnuts40 g
-
Rapadura sugar30 g
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
orange zest only (no white pith)1
-
sesame seeds20 g
-
pepitas20 g
-
buckinis (activated buckwheat)60 g
-
raw cacao nibs60 g
-
fresh berries to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
166.3 mg
Eiwitten
7.7 g
Calorieën
1691.8 kJ /
404.4 kcal
Vetten
26.9 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
12.8 g
Koolhydraten
39.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Keine Bewertungen
Honeycomb
Keine Bewertungen
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Keine Bewertungen
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter)
15 Min
Basil pesto
10 Min
Candied Almond
10 Min
Salted caramel ice cream
14 Std.
Pisco Sour
10 Min
Tempura vegetables
30 Min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 Min
Apple frangipane tart
1 Std. 20 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min