Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g water
- 500 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 15 g salted butter
- 10 g lemon juice
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp sea salt
- 50 g sour cream
- 1 tsp plain flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 226.5 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin, carrot and herb bread
1 Std. 30 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 Min
Country-style chicken liver fritters
35min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Stuffed zucchini
1 godz. 5 min
Cauliflower flammkuchen
1 Std.
Polenta zucchini slice
2h 10min
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Creamed spinach
15 Min
Warm cabbage dish
15 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.