Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g water
- 500 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 15 g salted butter
- 10 g lemon juice
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp sea salt
- 50 g sour cream
- 1 tsp plain flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 226.5 mg
Alternatieve recepten
Warm cabbage dish
15 Min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3h 20 min
Tomato and red lentil soup
30min
Easter Babka
2u. 30min
Portuguese green eggs
50 min
Zucchini soup
25min
Mushroom tart
50 min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min