Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed beetroot
- 700 g water
- 900 g raw baby beetroots, peeled and cut into quarters or eighths
- 4 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 fresh curry leaves, plus extra to serve
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp sherry vinegar
Walnut sauce
- 80 g walnuts
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 125 g plant-based milk of choice
- 20 - 30 g sherry vinegar
- ¼ tsp pure maple syrup
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- pine nuts, roasted, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2062.3 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 41.5 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Green Beans
30min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Steamed Chinese greens
30min
Broad bean bruschetta
30min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Steamed and Grilled Beets
1h 20 min
Raw pineapple and turmeric cake
5 Std. 20 Min
Steamed greens with lemon feta
20 min