
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed beetroot
- 700 g water
- 900 g raw baby beetroots peeled and cut into quarters or eighths
- 4 garlic cloves crushed
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 20 fresh curry leaves plus extra to serve
- 1 tbsp extra virgin olive oil plus extra for drizzling
- sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- 1 tbsp sherry vinegar
Walnut sauce
- 80 g walnuts
- 150 g brown onion cut into halves
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 125 g plant-based milk of choice
- 20 - 30 g sherry vinegar
- ¼ tsp pure maple syrup
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- pine nuts roasted, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 491 kcal / 2062.3 kJ
- Eiwitten
- 9.7 g
- Vetten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vezels
- 9.4 g