Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed beetroot
- 700 g water
- 900 g raw baby beetroots, peeled and cut into quarters or eighths
- 4 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 fresh curry leaves, plus extra to serve
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp sherry vinegar
Walnut sauce
- 80 g walnuts
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 125 g plant-based milk of choice
- 20 - 30 g sherry vinegar
- ¼ tsp pure maple syrup
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- pine nuts, roasted, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2062.3 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 41.5 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Simple steamed salmon
30 min
Pea shakshuka with bacon dust
55 min
Stewed prunes
55 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Mushrooms with pistachio butter
35 min
Blue cheese tofu dressing
5min
Vegan mayonnaise
15 Min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Basic vegetable stock
1h
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Green goddess pizza
1 godz. 30 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min