Apparaten en accessoires
Zucchini pistachio loaf
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
16 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
shelled unsalted pistachio nuts chopped, plus extra for sprinkling2 tbsp
-
almonds (activated, roasted or raw - see Tips)220 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces350 g
-
eggs4
-
milk of choice (see Tips)70 g
-
chia seeds30 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt (optional - see Tips)½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
828 kJ /
197.1 kcal
Vetten
14.8 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
7.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wholefood child
88 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Polenta zucchini slice
2u. 10min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min
Pear blueberry quinoa crumbles
35min
Raw strawberry cheesecake
7u. 45min
Ham and cheese quinoa muffins
1u. 30min
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1u. 10min
Zucchini banana loaf
1u. 45min
Healthy banana bread
1u. 15min
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45min
Coconut oat biscuits
45min
Almond and date bars
2u. 15min
Carrot cake bliss balls
40min