Apparaten en accessoires
Zucchini pistachio loaf
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
16 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
shelled unsalted pistachio nuts chopped, plus extra for sprinkling2 tbsp
-
almonds (activated, roasted or raw - see Tips)220 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces350 g
-
eggs4
-
milk of choice (see Tips)70 g
-
chia seeds30 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt (optional - see Tips)½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
828 kJ /
197.1 kcal
Vetten
14.8 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
7.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wholefood child
88 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Zucchini banana loaf
1u. 45min
Pumpkin loaf
1u. 45min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1u. 5min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1u. 30min
Chocolate sweet potato slice
1u. 15min
Spinach and feta muffins
40min
Apricot and carrot bliss balls
1u. 20min
Coconut and beetroot balls
40min
Healthy biscuits
35min
Apple cinnamon muffins
40min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min
Basic berry muffins
40min