Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
Ricotta, mint and spinach layer
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
- ½ - 1 lemon, zest only, no white pith, finely grated
- 8 fresh mint leaves
- 20 g fresh spinach leaves
- 1 pinch sea salt
Zucchini, garlic and pea layer
- 1 garlic clove
- 500 g zucchini (approx. 1½ zucchini), cut into pieces
- 40 g olive oil
- 100 g frozen green peas
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g dry white wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Parmesan béchamel
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 500 g full cream milk
- 50 g plain flour
- 30 g butter, softened
- fresh mint leaves, for garnishing
- ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3828.7 kJ / 911.6 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 81.3 g
- Vetten
- 47.5 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 920 mg
Alternatieve recepten
Beetroot risotto
35min
Mashed pea and corn slice
40min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Asparagus risotto
40min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Filo spinach slice
55min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min