Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
- 500 g water, plus extra for boiling
- 500 g carrots, cut into thin rounds (5 mm)
- 600 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 1 egg
- 2 ½ tsp salt, plus extra to season
- 250 g plain flour
- 30 g eschalots
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 2 pinch ground black pepper
- 1 sprig fresh basil, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1993 kJ / 474.5 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 54.9 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 2082.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus risotto
40min
Filo spinach slice
55min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Ricotta and polenta chips
2 Std. 20 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Fresh tomato tart
40min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min