Carrot gnocchi with zucchini cream

Carrot gnocchi with zucchini cream

4.2 131 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
    100 g
  • water plus extra for boiling
    500 g
  • carrots cut into thin rounds (5 mm)
    500 g
  • zucchini cut into cubes (1 cm)
    600 g
  • egg
    1
  • salt plus extra to season
    2 ½ tsp
  • plain flour
    250 g
  • eschalots
    30 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • ground black pepper
    2 pinch
  • fresh basil leaves only, for garnishing
    1 sprig

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2082.6 mg
Eiwitten 19.9 g
Calorieën 1993 kJ / 474.5 kcal
Vetten 17.3 g
Vezels 9.4 g
Verzadigd vet 6.2 g
Koolhydraten 54.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...