Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
- 500 g water, plus extra for boiling
- 500 g carrots, cut into thin rounds (5 mm)
- 600 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 1 egg
- 2 ½ tsp salt, plus extra to season
- 250 g plain flour
- 30 g eschalots
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 2 pinch ground black pepper
- 1 sprig fresh basil, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1993 kJ / 474.5 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 54.9 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 2082.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Lentil moussaka
3h 30min
Butternut mac and cheese
45 Min
Beetroot risotto
35min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Pasta primavera
1h
Risotto verde
45 Min
Mediterranean carrot fritters
1h
Broccoli mustard pasties
1h 55 min
Spinach and feta muffins
40min
Spinach and artichoke penne
1h 5min