Apparaten en accessoires
Carrot gnocchi with zucchini cream
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve100 g
-
water plus extra for boiling500 g
-
carrots cut into thin rounds (5 mm)500 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)600 g
-
egg1
-
salt plus extra to season2 ½ tsp
-
plain flour250 g
-
eschalots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2082.6 mg
Eiwitten
19.9 g
Calorieën
1993 kJ /
474.5 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
9.4 g
Verzadigd vet
6.2 g
Koolhydraten
54.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Zucchini
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lentil moussaka
3u. 30min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Lentil and pumpkin pot pies
1u. 25min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2u. 15min
Polenta zucchini slice
2u. 10min
Mediterranean carrot fritters
1u.
Pumpkin tart
2u. 15min
Zucchini tortillas with falafel
25u. 30min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2u.
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1u. 5min
Risotto verde
45min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1u. 35min