Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1500 g water
- 400 g butternut pumpkin, flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
- 210 g dried risoni pasta
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 30 - 40 g balsamic vinegar
- 50 g pitted Kalamata olives, drained and cut into slices
- 60 g sun-dried tomatoes, drained and cut into slices
- 100 g marinated artichoke hearts, drained and cut into pieces
- 15 g fresh basil leaves, roughly torn
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1265 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 489.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Israeli couscous salad
1h
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min
Mediterranean pasta salad
50 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min