Pumpkin and antipasto risoni salad

Pumpkin and antipasto risoni salad

4.4 35 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
8 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
    150 g
  • water
    1500 g
  • butternut pumpkin flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
    400 g
  • dried risoni pasta
    210 g
  • olive oil
    40 g
  • sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • balsamic vinegar
    30 - 40 g
  • pitted Kalamata olives drained and cut into slices
    50 g
  • sun-dried tomatoes drained and cut into slices
    60 g
  • marinated artichoke hearts drained and cut into pieces
    100 g
  • fresh basil leaves roughly torn
    15 g
  • ground black pepper
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 489.3 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 1265 kJ / 301 kcal
Vetten 16 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...