Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ brown onion (approx. 60 g), cut into halves
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 40 g bacon, cut into pieces (1 cm) (optional)
- 800 g water
- 1 ½ tsp salt
- 1 tbsp tomato paste
- 100 g eggplant, cut into cubes (1 cm)
- 100 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 100 g carrots, cut into cubes (1 cm)
- 100 g cherry tomatoes, cut into quarters
- 350 g penne pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1743.8 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1079.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Pasta with tuna
30min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Meatballs with tomato sauce
40min
Rice salad
1h
Mexican one-pot pasta
30min
Chicken pesto pasta
30min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15 min
One pot pasta with chorizo
35min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Chicken and pesto risoni
35min