Apparaten en accessoires
Mixed vegetable mash (purée)
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
floury potatoes peeled, cut into pieces (2-3 cm)600 g
-
vegetables (e.g. pumpkin, carrots, sweet potato, peas, cauliflower, broccoli), cut into pieces (2-3 cm - see Tips)400 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
full cream milk (see Tips)350 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (optional)1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
505.5 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
678 kJ /
161 kcal
Vetten
6 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Rice pureé with fruit (fresh rice cereal)
10min
Baby's first meal (chicken purée)
20min
Vegetable purée (sweet potato)
25min
Bolognese sauce
40min
Shepherd's pie
55min
Pumpkin soup
30min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Mashed potatoes
40min
Potato cakes
45min
Rice salad
1u.
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1u. 15min
Classic mushroom risotto
30min